Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГуманітарна допомога для всіх: в Україні видають безкоштовні продукти харчування – як...

Гуманітарна допомога для всіх: в Україні видають безкоштовні продукти харчування – як отримати

Этот материал также доступен на русском языке
Гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни або необхідного одягу доступна не лише переселенцям, а й звичайним громадянам, які перебувають у складній життєвій ситуації.

Українці можуть отримати гуманітарну допомогу незалежно від місця проживання та статусу. Її надають на платформі “СпівДія“. Цю платформу створили волонтери разом із Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань.

Раніше ми розповідали, що в одному з міст відкрито прийом заявок на одержання продуктів харчування – термін до 12 жовтня.

Хто може отримати гуманітарну допомогу?

Також важливо зазначити, що допомога надається не лише окремим особам, а й добровольцям, установам, які приймають внутрішньо переміщених переселенців.

Можна отримати продукти харчування, засоби гігієни, одяг та навіть побутову техніку. До списку також увійшли ліки та сервісна допомога для перевезення гуманітарних вантажів. А ще на платформі «СпівДія» надається кар’єрна консультація, психологічна та юридична допомога для дітей та дорослих, які постраждали через війну.

Як отримати гуманітарну допомогу?

Інструкція для отримання допомоги проста. Потрібно залишити запит на необхідні товари за цим посиланням.

І чекати, поки ваш запит одобрять. Після цього з вами зв’яжеться волонтер і розповість про деталі надання допомоги.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні