П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяІдеальні сирники, як у ресторані: смачні, повітряні та не розвалюються – найкращий...

Ідеальні сирники, як у ресторані: смачні, повітряні та не розвалюються – найкращий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Сирники - улюблені ласощі багатьох, причому не лише дітей, а й дорослих. Але часто сирники виходять забитими чи розвалюються на сковороді. Причина не в тому, що ви щось робите не так просто рецепт неправильний.

Інгредієнти:

  • сир 350 г;
  • яйце 1 шт;
  • цукор 50 г;
  • манка 35 г;
  • крохмаль 35 г;
  • ванільний цукор – 1 пакетик.

Приготування:

  1. Потрібно розім’яти сир виделкою, краще вибрати жирніший сир, тоді сирники вийдуть смачнішими.
  2. Додати яйце, цукор, ванільний цукор, манку та крохмаль.
  3. Все ретельно перемішати. Якщо сир вологий, то доведеться додати більше крохмалю.
  4. Після вимішування сирну масу потрібно залишити на 10-15 хвилин для того, щоб манка набухла.
  5. Сформувати сирники. Це можна робити за допомогою ножа, склянки або просто руками.
  6. На сковороду налити трохи олії та викласти сирники.
  7. Смажити з обох боків до золотистості.
  8. Готові сирники можна подавати з медом, сметаною або будь-яким варенням.

Раніше ми розповідали, які інгредієнти не можна додавати в сирники.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні