Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаНовиниУкраїнцям доступна нова гуманітарна допомога: що видають та як подати заявку

Українцям доступна нова гуманітарна допомога: що видають та як подати заявку

Этот материал также доступен на русском языке
Всі українці, які потребують допомоги, незалежно від місця проживання та статусу, мають змогу отримати гуманітарну допомогу.

Залишити запит на необхідні товари, продукти харчування, засоби гігієни, одяг можна на платформі «СпівДія», яка створена волонтерами разом з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань для об’єднання ініціатив та зусиль з моніторингу потреб та оперативної допомоги тим, хто цього потребує більше всього.

Раніше ми розповідали, де можна отримати гуманітарну допомогу переселенцям.

Підтримка надається населенню та добровольцям, установам, які приймають вимушено переміщених осіб, укриттям.

Яку допомогу можна отримати на платформі “СпівДія”?

Гуманітарна допомога: їжа, засоби гігієни, одяг, матраци, побутова техніка тощо. Медичні ресурси: ліки та обладнання. Добровільна особиста участь та майнова допомога: залучення волонтерів, надання складів, транспорту. Фінансова допомога: перерахування коштів на закупівлю необхідних ресурсів. Сервісна допомога: участь водіїв-чоловіків призовного віку від 18 до 60 років, які перетинають кордон під час міжнародних вантажних автомобільних перевезень та можуть подавати заявки на виїзд за кордон для перевезення гуманітарних вантажів.

Як отримати допомогу?

Потрібно заповнити форму на веб-сайті spivdiia.org.ua.

Отримати підтвердження запиту та чекати на допомогу. У разі схвалення вашої заявки, з вами зв’яжуться і обговорять питання, що стосуються отримання допомоги.

Нове на сайті