Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниМасований ракетний удар по Україні вранці 21 вересня, у багатьох містах пролунали...

Масований ракетний удар по Україні вранці 21 вересня, у багатьох містах пролунали вибухи

Этот материал также доступен на русском языке
Російські окупанти рано вранці четверга 21 вересня завдали чергового масованого удару по Україні. Звуки вибухів було чути у багатьох областях України, активно працювала ППО, але є й прильоти.

На Київщині знищено понад 20 повітряних цілей, є падіння уламків у кількох районах. Відомо про сімох постраждалих.

У Харківській області шість прильотів обласним центром у Слобідському районі. Відомо про двох постраждалих.

У Львові також пролунали вибухи. Є прильоти у Дрогобичі – промисловим об’єктом і приватним двоповерховим складом.

На Рівненщині є прильоти ворожих ракет.

На Черкащині постраждав об’єкт соціальної інфраструктури в обласному центрі. Відомо про сімох потерпілих. Під завалами можуть бути більше 20 людей.

На Херсонщині внаслідок нічних обстрілів двоє людей загинули і п’ятеро отримали поранення.

У низці областей знову оголошено повітряну тривогу. Новий ракетний удар. Цілі на Київ, Дніпро та центр України.

Що відбувається на фронті сьогодні, 21 вересня?

У зоні відповідальності ЗСУВ Північ на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без істотних змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямах противник продовжує утримувати угруповання військ прикриття державного кордону, проводить активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону у Білгородській області .

У зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі на захід від Зайцева Донецької області.

Противник намагався відновити втрачене становище в районі на північний схід і на схід від Андріївки Донецької області, успіхів не мав. Сили оборони продовжують штурмові дії в районі на південь від Бахмута Донецької області, завдають ворогові втрати в живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

У зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області.

Тут минулої доби ворог зробив 13 невдалих спроб витіснити наші підрозділи з позицій.

Водночас на Авдіївському та Шахтарському напрямах Сили оборони тримають оборону на зайнятих рубежах, мають ініціативу та відвоювати нашу землю.

На Мелітопольському напрямі Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат у живій силі та техніці, змушують ворога відходити з позицій.

Наші захисники відбили атаки ворога в районі Роботиного Запорізької області. окупанти мають значні втрати як живої силі, і у техніці.

У зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку Сили оборони ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади забезпечення та завдають успішної поразки по тилах противника.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні