Неділя, 7 Липня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 18 по 24 вересня

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Протягом періоду від 18 до 24 вересня емоційна напруженість поступово зникає. З'явиться можливість у спокійному режимі вирішити більшу частину гострих проблем, а те, що залишиться, вже не так вже й важливо. Порівняно з попереднім тижнем нинішній можна вважати більш стійким та продуктивним.

Період зростального Місяця сприяє розвитку бізнесу, реєстрації різних організацій, запуску нових проєктів. Попереду чудові перспективи!

Складний день 19 вересня – Сонце в опозиції з ретро-Нептуном приносить життя багатьох людей невизначеність. Шлях до мети виявляється каламутним і хитромудрим, практично неможливо досягти бажаного, тому всі важливі справи краще перенести на потрібний час.

21 вересня Сонце та ретро-Плутон у гармонійному аспекті допомагає знайти вихід навіть із найскладніших ситуацій та непогано заробити, відкрити для себе нові фінансові перспективи. Для успіху у професійному середовищі та бізнесі зараз важливо чітко планувати кожен крок, ретельно обмірковуючи свої дії та рішення.

До кінця тижня формуються відповідні умови для налагодження особистих взаємин. Якщо наважитеся відкрити серце для кохання, ваш роман стрімко розвиватиметься. Час чудово підійде для сімейних застіль та дружніх зустрічей.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 вересня

Овен

На цьому тижні ваш життєвий потенціал перебуває на найвищому рівні. Період добре підходить для сім’ї, занять гімнастикою, лікування.

Телець

Не втрачайте сміливість та самовладання. Зірки радять налагодити стосунки з тим, з ким у вас складні стосунки або затяжний конфлікт.

Близнюки

Вдалий тиждень. Ви будете в центрі уваги в будь-якому колективі. Відносини з близькими будуть міцними та гармонійними.

Рак

Початок періоду буде важким, оскільки розташування планет може спричинити низку негативних подій. Не опускайте рук, навіть якщо здається, що все вже втрачено.

Лев

Найкращий час зайнятися реалізацією давно задуманих планів. Зверніть увагу на своє самопочуття, при найменшому нездужанні зверніться до лікаря.

Діва

Від помилок вас врятує лише холоднокровність та тверезий розрахунок. Не піддавайтеся емоціям, наслідки необдуманих слів непередбачувані.

Терези

Цього тижня зірки радять зайнятися вирішенням проблем, що давно назрівають. Переберіть «довгу скриньку», яка вже переповнена, і позбавтеся, нарешті, «хвостів».

Скорпіон

Зараз саме час зайнятися здоров’ям, присвятити час близьким, спілкуванню, розвагам, відпочинку на свіжому повітрі.

Стрілець

У цей період у вас є чудова нагода проявити себе як лідер. Це допоможе вирішити будь-які проблеми.

Козеріг

Слід провести тиждень у спокійному режимі, уникаючи суєти і поспіху. Перегляньте своє коло спілкування: можливо, з кимось можна продовжувати спілкування, а від когось краще триматися подалі.

Водолій

У цей період ваші справи підуть у гору, і ви залишитеся задоволені собою. Не виключено, що друзі зможуть допомогти вам у реалізації планів.

Риби

На початку тижня ви можете відчути сильний дискомфорт, незрозумілу тривогу. Але до вихідних усе налагодиться, проведіть їх з родиною.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні