Інгредієнти:
- Крупа манна – 200 г
- Борошно – 1 склянка
- Цукор – 100 г+ для обвалювання
- Яйце – 1 шт.
- Лимон (цедра) – 1 шт.
- Розпушувач – 7 г
- Сіль – 1 дрібка
- Вода холодна – 2 ст. л
- Олія рослинна – 4 ст. л
Приготування:
- Беремо глибоку ємність, вбиваємо яйце, вливаємо холодну воду та олію, перемішуємо.
- Всипаємо цукор і сіль, перемішуємо, додаємо просіяне борошно і манку разом з розпушувачем.
- З лимона знімаємо цедру і натираємо її на дрібній тертці, висипаємо в ємність. Замішуємо тісто.
- Накриваємо наше тісто рушником і залишаємо на 20-30 хвилин.
- З тіста скочуємо ковбаску і розрізаємо на невеликі частини 2-3 см завдовжки. Кожен шматочок обмокуємо в цукор і викладаємо на лист, попередньо застелений пергаментом.
- Розігріваємо духовку до 170-180 градусів і випікаємо 15-20 хвилин.