ІНГРЕДІЄНТИ:
- баклажани – 400 г,
- борошно пшеничне – 4 столові ложки,
- яйця – 1 шт.,
- сода – 1/2 чайної ложки,
- олія – 2 столові ложки,
- часник – 1 зубчик,
- сіль – до смаку.
Приготування:
- Баклажани помити, розрізати на чотири частини, натерти на великій тертці.
- Посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин, потім віджати сік.
- Подрібнити часник, додати до баклажанів і перемішати.
- В масу вбити яйце, просіяти борошно з содою, влити олію та перемішати.
- На розігріту з маслом сковороду ложкою викладати баклажанну масу.
- Смажити на середньому вогні з одного боку – без кришки, з іншого – під кришкою.