Так, вчені дійшли висновку, що якщо щодня випивати чай, температура якого становить вище 70 градусів, то в кілька разів зростає ризик розвитку раку гортані чи стравоходу.
Оптимальна температура чаю – 50-60 градусів.
Раніше ми розповідали, з якого посуду небезпечно пити чай.
Також важливо відзначити, що гарячий чай впливає на роботу харчових рецепторів, погіршуючи її. В результаті людина не отримує задоволення від їжі.
Також гарячий чай псує емаль зубів, провокує розвиток карієсу.
Можна було б зупинитися, але гарячий напій негативно впливає і на судини носової порожнини, через що може спостерігатися кровотеча з носа.
Тому, якщо ви любите пити гарячий чай, дайте йому трохи охолонути, інакше наслідки можуть бути плачевними.
Здавалося б, що простіше – відбивна: узяв шматок м'яса, побив його молотком, на сковорідку кинув…
Кропива дводомна – це лікарська рослина, яку застосовую ще з часів античності. З лікувальною метою…
Якщо вам не хочеться поратися з тестом, але хочете пиріжків? Вихід всього є! Смачні, оригінальні…
Прийом інсуліну чи інших ліків для діабетиків часто є частиною лікування діабету. Коли в людини…
У Пенсійному фонді пояснили, кому із отримувачів субсидій потрібно до 1 липня звернутися за продовженням…
Ще в березні в уряді обіцяли, що всі пенсії проіндексують не менш ніж на 100…