Отже, впоратися із проблемою досить легко та просто.
Досвідчені господині радять увести в суп картоплю.
Раніше ми розповідали, як приготувати заправку для супу.
Виберіть картоплю середнього чи великого розміру, очистіть її, розріжте у разі потреби на дві частини та введіть у суп.
Спробуйте страву, якщо кількість солі зменшилася, можете сміливо діставати картоплю. Якщо ж ні, додайте ще одну бульбу.
Ефективно справляється із зайвою сіллю рис. Потрібно знайти чистий мішечок невеликого розміру із натуральної тканини, можна використовувати марлю. Заповнюємо мішечок жменею рису і відправляємо в каструлю. Рис швидко забере надлишки солі і вам не доведеться червоніти за пересолений суп.
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…