Понеділок, 20 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВійна в Україні: що відбувається на фронті сьогодні, 23 серпня

Війна в Україні: що відбувається на фронті сьогодні, 23 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні вночі ворог атакував портову інфраструктуру Одеської області дронами. Імовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Минулої доби на фронті сталося понад 30 бойових зіткнень.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційного удару в районі Попівки Чернігівської області. Мінометних та артилерійських обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку артилерійські та мінометні обстріли противника зазнали населені пункти Берестове, Куп’янськ-Вузлової Харківської області та Твердохлібово Луганської області.

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах Серебрянського лісництва Луганської області та Веселого Донецької області. Артилерійські обстріли противника зазнали близько 15 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Іванівського Донецької області. Від ворожого артилерійського обстрілу противника постраждали понад 20 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку наші захисники успішно відбили атаки російських військ у районі Авдіївки.

На Мар’їнському напрямі Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районі Мар’їнки Донецької області.

Ворог завдав авіаційного удару в районі Красногорівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах Водяного та Урожайного Донецької області. Від ворожого артилерійського обстрілу противника постраждали понад 15 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Малої Токмачки, Єгорівки, Новоданилівки та Роботиного Запорізької області.

Від артилерійського обстрілу противника постраждали понад 15 населених пунктів.

На Херсонському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Ромашкового Херсонської області. Від артилерійських обстрілів противника постраждали Нововоронцовка, Херсон, Білозерка, Велике, Камишани Херсонської області.

Водночас Сили оборони України продовжують проведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні