Щоб страва вийшла справжнім шедевром, візьміть на замітку три прості поради.
Про що мають знати господині, щоб драники вийшли смачними, ароматними і апетитними?
Саме про це ми й поговоримо.
Отже, насамперед важлива правильна робота з картоплею.
Деякі господині, щоб усунути зайвий крохмаль і рідину з картопляної маси, натирають картоплю відразу у воду. Потім натерту масу добре віджимають руками та готують деруни.
Також позбавитися зайвої рідини допоможе такий простий лайфхак. Подрібніть картоплю та посоліть. Дайте їй постояти п’ять хвилин, а потім відіжміть заготовку.
Для смаку до дерунів можна додати кілька зубчиків подрібненого часнику, аромат буде неперевершеним.
З картоплі страви виходять ситними, але якщо ви додасте в деруни натертий на великій тертці сир, то до такої страви не потрібно додавати ні м’ясо, ні гриби, вона буде поживною і смачною.
Для кращого смаку можна вибрати копчений сир.
Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з м’ясом.
Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…
Триває підтримка українців у важкий воєнний час. Допомога надається у формі грошових виплат. Розповідаємо в…
Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…
18 травня в Україні відзначають День науки. Православні вшановують пам'ять мученика Феодота Анкірського і семи…
Оладки - це улюблена страва для сніданку, але не у всіх господинь виходить приготувати пишні…
Багато господинь віддають перевагу при пранні у пральній машині порошкам. Але саме порошок може спричинити…