П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТри простих секрети неймовірно смачних дерунів: що обов'язково потрібно додати до страви

Три простих секрети неймовірно смачних дерунів: що обов’язково потрібно додати до страви

Этот материал также доступен на русском языке
Деруни в Україні готують і на святковий стіл, і на буденний. Для приготування дерунів потрібні доступні інгредієнти, які має кожна господиня.

Щоб страва вийшла справжнім шедевром, візьміть на замітку три прості поради.

Про що мають знати господині, щоб драники вийшли смачними, ароматними і апетитними?

Саме про це ми й поговоримо.

Отже, насамперед важлива правильна робота з картоплею.

Деякі господині, щоб усунути зайвий крохмаль і рідину з картопляної маси, натирають картоплю відразу у воду. Потім натерту масу добре віджимають руками та готують деруни.

Також позбавитися зайвої рідини допоможе такий простий лайфхак. Подрібніть картоплю та посоліть. Дайте їй постояти п’ять хвилин, а потім відіжміть заготовку.

Для смаку до дерунів можна додати кілька зубчиків подрібненого часнику, аромат буде неперевершеним.

З картоплі страви виходять ситними, але якщо ви додасте в деруни натертий на великій тертці сир, то до такої страви не потрібно додавати ні м’ясо, ні гриби, вона буде поживною і смачною.

Для кращого смаку можна вибрати копчений сир.

Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з м’ясом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні