Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЩо змінилося в оплаті за доставку газу – роз'яснення «Нафтогазу»

Що змінилося в оплаті за доставку газу – роз’яснення «Нафтогазу»

Этот материал также доступен на русском языке
Окрім оплати за газ, українські споживачі мають ще й оплачувати квитанції за доставку газу. Багато хто досі плутається, кому потрібно платити – «Нафтогазу» чи облгазам.

З питанням до прес-служби «Нафтогазу» звернулася українка: «Доброго дня! Кому та як платити платити за доставку газу, якщо був клієнтом Київоблгазу?».

У компанії відповіли, що за розподіл газу, як і раніше, необхідно платити в АТ “Київоблгаз”.

«Також інформуємо Вас, що особисті рахунки клієнтів АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз», АТ «Львівгаз», АТ «Сумигаз», АТ «Вінницягаз» та АТ «Дніпропетровськгаз», тариф на розподіл газу, банківські реквізити для оплати залишаються незмінними», – зазначили у «Нафтогазі».

Оплату за послуги розподілу газу необхідно провадити до 20 числа поточного місяця.

Переплата перед АТ “Київоблгаз”, АТ “Житомиргаз” та АТ “Львівгаз”, АТ “Сумигаз”, АТ “Вінницягаз” та АТ “Дніпропетровськгаз” зберігається та може бути використана як оплата майбутніх періодів.

Також у компанії зазначили, що клієнти ДК “Нафтогаз України”, які вибрали спосіб отримання рахунків у паперовому вигляді та є абонентами даних операторів ГРМ: Кропивницької філії “ГАЗСЕТИ”, АТ “Дніпрогаз”, АТ “Харківгаз”, АТ “Харківміськгаз”, АТ ” Криворіжгаз” та АТ “Донецькоблгаз” отримуватимуть рахунок за постачання та розподіл газу в одній паперовій платіжці.

У той же час вони, як і раніше, платитимуть за газ у «Нафтогаз», а за розподіл – оператору ГРМ.

Раніше ми розповідали, що споживачів почали штрафувати за лічильники газу – в чому проблема.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні