П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаГрошіЧастина українців можуть отримати допомогу у розмірі 100 тисяч гривень: заявки приймаються...

Частина українців можуть отримати допомогу у розмірі 100 тисяч гривень: заявки приймаються до 15 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
Українці можуть отримати не лише гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, а й солідні виплати. У трьох областях триває реєстрація на одноразову виплату до 100 тисяч гривень.

Реєстрацію на отримання цільової виплати проводить благодійний фонд Help – Hilfe zur Selbsthilfe. Гроші виділяються на підтримку мікробізнесу.

Раніше ми розповідали, хто зможе отримати допомогу від фонду «Рішучі серця».

У фонді закликають приватних підприємців та осіб, які зацікавлені у реєстрації як приватні підприємці (ФОП) та відповідають критеріям відбору для грантової програми, заповнити заявку на отримання грошової допомоги.

Подати заявку можуть підприємці з числа ВПО (за наявності довідки), які переїхали до Києва та Київської області, а також підприємці у Київській, Житомирській та Чернігівській областях, які постраждали від військової агресії.

Підприємницька діяльність має бути зареєстрована у Київській області.

Перевагу у відборі матимуть:

  • Жінки-підприємці, зокрема, які стали главою сім’ї у зв’язку з військовою службою чоловіка, його пораненням, перебуванням у полоні або загибеллю;
  • Домогосподарства з дітьми, літніми людьми та інвалідами.

Усього передбачено 325 виплат у межах проекту.

Грант включає грошову підтримку на закупівлю обладнання та матеріалів вартістю до 2700 євро в національній валюті України та моніторинг мікробізнесів, що підтримуються.

Прийом заявок закінчується о 23.59 15 серпня.

Help зберігає право на продовження прийому заявок на свій розсуд або на дострокове закінчення прийому заявок при відборі достатньої кількості учасників.

Джерело: Help-ukraine

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні