Виявляється, одна із причин – це неправильно підібрані огірки. Навіть за дотримання рецептури продукти псуються.
Сьогодні розповімо, які ж огірки не варто солити або маринувати.
Отже, насамперед, не використовуйте для консервації перезрілі або пожовклі плоди. Краще зробіть з них свіжий сала на обід, попередньо очистивши шкірку або ж згодуйте домашнім тваринам.
Головне правило – огірок для соління або маринування має бути молоденьким і зеленим, тоді він набагато смачніший.
Не підходять для консервації і покручені чи гіркі овочі. Закручені часто просто складно вимити, а гіркі можуть зіпсувати смак консервації.
Не використовуйте для консервування і плоди з пошкодженою або трохи зіпсованою шкіркою. В них вже напевно проникли бактерії, через які банка потім може вибухнути.
Для консервування використовують молоді огірки із чорними “голочками”. А гладкі огірки – це салатний сорт, який краще не закочувати на зиму, а вживати влітку.
І ще одне важливе правило – не відкладайте консервування потім. Якщо ви назбирали огірки або купили їх на ринку, відразу ж консервуйте, не чекайте, поки вони прив’януть. Чим свіжіший огірок, тим хрумкішим і смачнішим він буде.
Якщо ж плоди трохи прив’яли, обов’язково реанімуйте їх за допомогою замочування у звичайній воді.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.