П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 7 по 13 серпня

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
Протягом тижня емоції можуть зашкалювати, і тут варто пам'ятати, що "ламати не будувати". Для багатьох це час серйозних змін, перебудовування свого повсякденного життя, а також повернення до витоків проблем.

У перші три дні тижня багато напружених аспектів між планетами, докладніше про це написано в астропрогнозі на серпень, а це означає, що складно встановити баланс із загальноприйнятими нормами і чітко визначити пріоритети. Необґрунтований безмежний оптимізм і схильність до надмірностей ще більше посилюють загальний тривожне тло періоду. Час інтриг, зрад, непродуманих боргових зобов’язань.

Труднощі у професійній сфері та матеріальних справах пов’язані з надмірною гордістю та зарозумілістю, а також зі схильністю до перенапруженості, забобонів та зайвої екстравагантності. Крім того, що у зовнішньому житті виникають неприємності за неприємністю, так ще й у особистому все дуже непросто.

9 серпня ретро-Венера в напруженості з Ураном і поєднанні з Чорним Місяцем акцентує кармічні питання, з’являється відчуття, що ви тупцюєте на тому самому місці, що з вами трапляється те саме. Аб’юзери зустрічаються на кожному кроці і заважають дихати вільно. Подібні ситуації – це кармічні уроки, вони індивідуальні, але завжди пов’язані з втратами, болем, розставанням.

Від 10 серпня стає набагато легше, з’являється шанс вийти із замкнутого кола проблем, з’являються люди, які готові допомогти. Пиитання вирішуються, поїздки відбуваються, гроші виплачуються. Усі найважливіші справи плануйте на четвер – неділю.

13 серпня новий цикл Венери, тому більшість складнощів у взаєминах чи грошовій сфері залишиться у минулому. Наступний тиждень буде набагато позитивнішим у всіх сенсах та явищах.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 серпня

Овен

На початку тижня ви можете зіткнутися з труднощами у справах. У другій його половині успіх супроводжуватиме тих, хто збирається в поїздку.

Телець

Зірки обіцяють поліпшення матеріального становища або вдалу покупку. Наприкінці тижня можливою є сварка з близькими.

Близнюки

Ви будете активні та сповнені сил. Не навантажуйте себе домашньою роботою, проводьте більше часу на свіжому повітрі. Добрий час для оформлення паперів.

Рак

Сприятливий період для того, щоб вирішити питання у різних інстанціях. У вихідні чекайте хороших новин та сюрпризів.

Лев

Ви маєте шанс зав’язати корисні знайомства. Розберіться з грошовими питаннями: сплатіть рахунки і сплануйте витрати.

Діва

Зірки обіцяють великі успіхи. У вас все виходитиме, але не забувайте відпочивати. Отримуйте задоволення від найпростіших речей. Намагайтеся помічати хороше, не мисліть на негативі.

Терези

Зараз той період, коли можна вирішити всі свої проблеми, звернувшись до державних установ. Не беріться за складну фізичну роботу – погіршиться самопочуття.

Скорпіон

Не намагайтеся уникати проблем, що виникають. Зараз найкраще приділяти увагу своїм домашнім. Ваша допомога буде для них справді потрібна, а ви отримаєте приплив енергії.

Стрілець

Цього тижня ви будете надто емоційні та нестримні. Не давайте страхам та сумнівам заволодіти вами. Зверніть увагу на своє здоров’я, можливо, слід сходити до лікаря.

Козеріг

Розташування планет цього тижня може спричинити невелике погіршення самопочуття. Не покладайте вирішення усіх домашніх справ на свої плечі.

Водолій

Нічого великого та масштабного у цей період у вас не станеться. У середині тижня можливими є сварки та дрібні неприємності у сім’ї.

Риби

Вам важливо зберігати душевну рівновагу і не дратуватися, псуючи нерви собі та іншим. Спробуйте зайнятися хобі. Субота підходить для початку ремонту та поїздок за місто.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні