Субота, 11 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРозкрито секрет ідеальної горохової каші: лише два інгредієнти зроблять страву справжнім шедевром

Розкрито секрет ідеальної горохової каші: лише два інгредієнти зроблять страву справжнім шедевром

Этот материал также доступен на русском языке
Горохова каша – це доступний гарнір, якщо врахувати ціни на горох. Але не всі господині поспішають готувати її, пояснюючи це тим, що каша виходить посередня. Але досвідчені господині знають, як із звичайного гороху приготувати шедевр.

Насамперед потрібно правильно замочити горох. Спочатку його промивають під натиском холодної води, заливають і залишають на ніч або хоча б на 4 години. Природно, прискорити приготування гороху можна за допомогою соди або вершкового масла. Але краще використовувати традиційне замочування. Тоді каша виходить смачнішою.

Після замочування горох потрібно промити в холодній воді. Потім заливаємо крупу водою так, щоб води було більше на два сантиметри і ставимо на вогонь.

Як вода закипить, потрібно видалити піну. Зменшуємо газ до мінімуму і даємо нашій каші ще 50 хвилин варитися.

Паралельно обсмажуємо одну цибулину до золотистого кольору та додаємо до нашої каші за 5 хвилин до готовності. А також додаємо чайну ложку карі. Ну і звичайно, не забуваємо все посолити.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні