Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаКомуналкаЗалишилось кілька днів: «Нафтогаз» звернувся до споживачів із важливим попередженням

Залишилось кілька днів: «Нафтогаз» звернувся до споживачів із важливим попередженням

Этот материал также доступен на русском языке
Багато українців продовжують отримувати платіжки за газ із надхмарними сумами. У «Нафтогазі» нагадали, що часто так відбувається з вини споживачів.

Українці, які користуються природним газом, мають своєчасно передавати показання газового лічильника, інакше суми у платіжках будуть неправильними.

У «Нафтогазі» зазначили, що передавати показання лічильника через сервіси обліку використаного блакитного палива можна вже з 28 липня до 5 серпня включно.

Найшвидший спосіб передачі показань – через особистий кабінет my.gas.ua, якщо споживач у ньому зареєстрований або через чат-боти GASUA в Viber, Telegram. У Facebook Messenger – NaftogazGasSupply.

Споживачі “Нафтогазу“, у яких немає смартфонів та інтернету, можуть скористатися телефоном.

Достатньо звернутись по одному з номерів компанії:

  • +38 066 300 28 88;
  • +38 098 300 28 88;
  • +38 093 300 28 88.

Якщо ви своєчасно передаєте показання лічильників, то насамперед спрощуєте життя самі собі. Адже якщо до 5 числа включно облгаз не отримує даних, то самостійно вказує обсяг споживання газу домогосподарством на рівні середнього споживання. Через це клієнти нерідко отримують неправильні платіжки, переплачують за газ і змушені витрачати час на перерахунки та звіряння.

Нововведення від «Нафтогазу» для споживачів із трьох областей

Клієнти АТ «Дніпропетровськгаз», АТ «Вінницягаз» та АТ «Сумигаз» тепер мають передавати показання лічильника через ресурси ДК «Нафтогаз України».

Зокрема, з 28 липня до 5 серпня і далі показання газового лічильника споживачам з Дніпропетровської, Вінницької та Сумської областей слід передавати за допомогою сервісів my.gas.ua:

  • особистого кабінету my.gas.ua;
  • через чати GASUA у Viber, Telegram.Також NaftogazGasSupply у Facebook Messenger;
  • SMS-повідомлення на номер 4647.

У «Нафтогазі» наголосили, що будь-які інші платформи обліку не коректні і не працюватимуть.

Нове на сайті