Якщо ви хочете, щоб сало вийшло ніжним, смачним, а найголовніше м’яким – вам знадобиться звичайнісінький інгредієнт, який є на кожній кухні і бігти за ним у магазин спеціально не потрібно.
І це – цукор.
Не бійтеся, сало не буде солодким, цукор додасть йому родзинки та неповторного смаку. Потрібно його зовсім трохи – на 500 г сала достатньо взяти 1 столову ложку цукру.
Солі знадобиться 200 г, часнику – 5-6 зубчиків, лаврового листка – 1 шт., перець – до смаку. Усі сухі складники потрібно перемішати та нанести на сало, попередньо нарізане на невеликі порції.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чи може сало нашкодити здоров’ю.
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Якщо ви мало рухаєтеся, у вас різко знизилася працездатність і виникли слабкість, сонливість і головний…
Здавалося б, що простіше – відбивна: узяв шматок м'яса, побив його молотком, на сковорідку кинув…
Кропива дводомна – це лікарська рослина, яку застосовую ще з часів античності. З лікувальною метою…
Якщо вам не хочеться поратися з тестом, але хочете пиріжків? Вихід всього є! Смачні, оригінальні…
Прийом інсуліну чи інших ліків для діабетиків часто є частиною лікування діабету. Коли в людини…