Якщо ви хочете, щоб сало вийшло ніжним, смачним, а найголовніше м’яким – вам знадобиться звичайнісінький інгредієнт, який є на кожній кухні і бігти за ним у магазин спеціально не потрібно.
І це – цукор.
Не бійтеся, сало не буде солодким, цукор додасть йому родзинки та неповторного смаку. Потрібно його зовсім трохи – на 500 г сала достатньо взяти 1 столову ложку цукру.
Солі знадобиться 200 г, часнику – 5-6 зубчиків, лаврового листка – 1 шт., перець – до смаку. Усі сухі складники потрібно перемішати та нанести на сало, попередньо нарізане на невеликі порції.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чи може сало нашкодити здоров’ю.