Понеділок, 20 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк у ресторані: шеф-кухарі розкрили секрет приготування найсмачнішої смаженої картоплі

Як у ресторані: шеф-кухарі розкрили секрет приготування найсмачнішої смаженої картоплі

Этот материал также доступен на русском языке
Смажена картопля – улюблена страва багатьох українців, але не всі можуть її правильно приготувати. Усього три хитрощі допоможуть зробити зі звичайної картоплі ресторанну страву.

Отже, перша хитрість – це олія. Найкраще брати продукт без запаху. Але якщо ви хочете отримати картоплю з незвичайними вершковими нотками, спробуйте додати трохи вершкового масла. Смак буде неперевершеним.

Друга хитрість – це відсутність помішування.

Всі знають, що при помішуванні, особливо частому, картопля може перетворитися на кашу. Досвідчені кухарі радять легко трусити сковороду і таким чином перемішувати картоплю. Звичайно, без вправності зробити такий трюк не у всіх вийде, тому намагайтеся просто рідше помішувати.

Третя хитрість – це замочування. Якщо хочете отримати картоплю із золотистою скоринкою, де кожен шматочок відокремлюється від іншого, замочіть бульби хоча б на 15-20 хвилин у холодній воді.

Спробуйте так приготувати картоплю, ви точно не пошкодуєте.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачні картопляні книжки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні