Новини

Такої смачної та соковитої печінки ви ще не їли: розкрито головну хитрість кулінарів

Звичайно, перш за все печінку потрібно вимочити в молоці, щоб пішла гіркота, а потім приступати до смаження.

Якщо ви хочете, щоб печінка вийшла з ідеальною скоринкою апетитного кольору, скористайтеся простим трюком.

Головна хитрість полягає в тому, щоб вже підготовлену та нарізану на порційні шматочки печінку обваляти у правильній паніровці. Саме вона допоможе зберегти соковитість субпродукту та надати йому неймовірно апетитного вигляду.

Для цього в ємності змішуємо одне куряче яйце з ложкою картопляного або кукурудзяного крохмалю. Додаємо трохи солі та перцю, а за бажання, сухого часнику. Викладаємо в цю суміш печінку і добре перемішуємо. Залишаємо приблизно на 30-45 хвилин, щоб усі інгредієнти потоваришували.

Після цього можна приступати до смаження печінки на сковороді з олією.

Новое на сайте

  • Новини

Як зміниться пенсійний вік в Україні у 2025 році: що буде з пенсіями

У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.

22/11/2024 20:48
  • Статті

Біотуалет або компостний туалет: що краще для заміського будинку

Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…

22/11/2024 20:24
  • Новини

Уряд ухвалив важливе рішення щодо виплат сім’ям захисників: що змінилося

Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.

22/11/2024 19:57
  • Новини

Аномальна погода у грудні: синоптики зробили несподіваний прогноз

Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.

22/11/2024 19:08
  • Новини

Деякі пенсіонери отримають у грудні доплату: сума виплати залежить від розміру пенсії

Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.

22/11/2024 17:25
  • Новини

До 43 200 гривень: Карітас надає українцям нову грошову допомогу

Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.

22/11/2024 15:58