П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 10 по 16 липня

Гороскоп на тиждень з 10 по 16 липня

Этот материал также доступен на русском языке
Відносно спокійний та передбачуваний період порівняно з попередніми кількома тижнями. Багатьом людям доведеться розриватися одразу на кількох напрямах одночасно, а ще обирати між відпочинком та активною роботою.

10 липня о 14:40 Марс, після майже двох місяців переміщення Левом, здійснює інгресію на знак Діви. Транзит сприяє зниженню рівня соціальної напруженості та конфліктності у суспільстві. Починається слушний час для того, щоб навести лад у своєму списку справ, робочих проєктах і житті загалом. Протягом тижня завдання вирішуватимуться більш ефективно, що дасть змогу розвинути інші навички, отримати цінний досвід.

11 липня о 07:11 Меркурій входить у знак Лева і буде у цьому знаку до 29 липня. Цими днями ми побачимо та почуємо різні постановки, гру на публіку, сплановані виступи відомих особистостей, політиків, громадських діячів. “Шоу має тривати”, спостерігаємо, але не віримо! Адже у Леві перебуває Чорний Місяць, який захоплює, але спотворює все довкола.

Гороскоп на тиждень з 10 по 16 липня

Овен

Вам буде супроводжувати небувалий успіх у домашніх справах та фінансах. Однак за всієї своєї зайнятості не забувайте про здоров’я.

Телець

Зірки рекомендують ретельно перевіряти будь-яку інформацію. Не забувайте про фізичний стан: коротка прогулянка подарує заряд енергії.

Близнюки

На першу половину тижня можете планувати поїздки, зустрічі та вирішувати будь-які питання, пов’язані з паперами. Вихідні проведіть на свіжому повітрі.

Рак

Можливі цікаві пропозиції, але будьте обережні. Є шанс стати жертвою обману. Намагайтеся не діяти спонтанно.

Лев

Перша половина тижня підійде для реалізації задумів. З другої половини займіться відновленням своїх сил.

Діва

Зірки рекомендують звернути увагу до свого харчування. Віддавайте перевагу корисним та нежирним продуктам. Якщо вас щось турбує, вирушайте до лікаря.

Терези

Запасіться терпінням, миттєвого вирішення поточних питань цього тижня не передбачається. Зірки рекомендують відсторонитися від проблем та переключити увагу на побут.

Скорпіон

Гарний час для того, щоб навести лад на дачі та вдома. Завершіть питання, що вас турбують: наведіть порядок у документах, віддайте борги.

Стрілець

Цього тижня не укладайте угод та не беріть на себе нових зобов’язань. Високий ризик припуститися помилки, з наслідками якої доведеться розбиратися довго.

Козеріг

У сімейних справах виявите себе як рішуча людина. Будьте активними і візьміть ситуацію в свої руки. Прислухайтеся до порад друзів.

Водолій

Не робіть жодних кроків, якщо залишилася хоча б тінь сумніву щодо правильності прийнятого рішення. Швидше за все, ваш внутрішній голос вас не дурить.

Риби

Ваша надмірна емоційність може спровокувати конфлікти. Будьте стримані. У четвер і п’ятницю може надійти сумнівна пропозиція. Все зважте, щоб не вплутатися в авантюру.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні