Але використовувати потрібно лише певні спеції, щоб не погіршити смак рису.
Раніше ми розповідали, чим корисний рис.
Якщо вам важливий аромат та нотки Сходу, то обов’язково додайте при приготуванні рису шафран. Також ця спеція додасть рису прекрасного червоного кольору. Великої кількості спеції не потрібно, цілком вистачить дрібки.
Досвідчені кухарі радять також додати спецію асафетиду. Це порошок блідо-жовтого кольору з інтенсивним і стійким запахом, схожим на аромат цибулі та часнику.
Рис з асафетидою вийде дуже ароматним та пікантним і нагадуватиме страви індійської кухні.
Ідеально доповнює рис і сухий імбир – порошок. Ця спеція дає рису гостринку та пікантний смак.
Крім смаку, всі ці спеції дуже корисні для нашого здоров’я.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…