П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТаких соковитих та ніжних котлет ви ще не їли: який секретний інгредієнт...

Таких соковитих та ніжних котлет ви ще не їли: який секретний інгредієнт потрібно додати у фарш

Этот материал также доступен на русском языке
Котлети люблять усі, проте часто вони виходять сухими. Але якщо додати у фарш один секретний інгредієнт, то домашні котлети вийдуть надзвичайно соковитими і смачними.

І цей інгредієнт – кабачок.

Інгредієнти:

  • фарш – 400 г,
  • кабачок – 1 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • манка – 2 столові ложки,
  • панірувальні сухарі,
  • олія,
  • сіль та перець – за смаком.

Приготування:

  1. Кабачок натерти і віджати сік.
  2. Вбити яйця та перемішати.
  3. Додати манку, перемішати. Залишити суміш для набухання на 10 хвилин.
  4. Фарш посолити та поперчити.
  5. Ложкою прибрати зайву рідину з кабачків.
  6. З’єднати фарш та кабачки та добре перемішати.
  7. Сформувати котлети та обваляти в сухарях.
  8. Смажити на олії до готовності.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні