Чому так відбувається? Швидше за все, проблема криється в неправильній підготовці овочів до варіння.
Раніше ми розповідали, чому буряк виростає дрібним і непоказним.
У жодному разі перед термічним приготуванням не можна порушувати цілісність буряка. Її потрібно добре помити під проточною водою і відправити варитись або запікатися. Ні коріння, ні стебла видаляти не можна. Вони виконують роль своєрідної кришки, яка закупорює всі поживні властивості, смак, аромат та колір у коренеплоді, якщо їх зрізати, то в процесі варіння буряк частково втратить свої корисності.
Очищати коренеплід потрібно вже після того, як він приготується. При такому варінні буряк вийде соковитим і неймовірно апетитним.
Також зберегти яскравий колір допоможе звичайний оцет чи лимонний сік. На 3 літри води потрібно додати 2-3 столові ложки оцту.
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.