Продукти можуть прилипати до сковороди і пригоряти або при смаженні бризки від масла розлітаються на всі боки.
Раніше ми розповідали, для чого в сільничку кладуть кілька зерняток рису.
Вирішити цю проблему можна за допомогою солі. Якщо її посипати на сковороду, то про бризки і пригорання можна забути.
Виконати цей лайфхак дуже просто. Потрібно увімкнути вогонь, поставити сковороду і насипати трохи солі, сковорода має прожаритися. Після цього сіль можна висипати зі сковороди і налити олію та приступати до смаження.
Скільки потрібно використовувати солі? Досить прожарити 1-2 ч. л. солі. Білі кристалики вберуть всю зайву вологу і подальше смаження стане набагато безпечнішим та вдалішим.
Деякі найменш захищені категорії населення мають право на отримання допомоги від ООН у розмірі 10…
Як з'ясувалося, навіть чесно зароблену за довгий трудовий стаж пенсію як матеріальну умову для життя,…
Самотнім людям, що залишилися через життєві обставини без близького оточення, доводиться на старості довіряти себе…
Розповідаємо про маленькі хитрощі для отримання гарного врожаю з величезних гарбузів.
Простий рецепт дуже смачних і улюблених з дитинства ласощів не залишить байдужими ні дітей, ні…
Що змінилося у процесі оформлення інвалідності?