Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниАвіація ЗСУ завдала 4 ударів по районах зосередження росіян - інформація Генштабу...

Авіація ЗСУ завдала 4 ударів по районах зосередження росіян – інформація Генштабу на ранок 28 травня

Этот материал также доступен на русском языке
Українська авіація за добу завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

“Авіація сил оборони за минулу добу завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, а також 3 – за його зенітно-ракетними комплексами.

Нашими захисниками протягом минулої доби було знищено 3 ворожі БПЛА різного типу.

Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів та ще один важливий військовий об’єкт противника”, – йдеться у повідомленні.

У Генштабі додали, що супротивник продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах повного захоплення Луганської та Донецької областей. Минулої доби підрозділи сил оборони відбили 21 ворожу атаку.

Крім цього, вночі було випущено рекордну кількість “шахедів” Україною. Силами ППО вдалося знищити 52 із 54 ворожих дронів. Про це повідомили у Повітряних Силах ЗСУ.

Там додали, що чергову нічну атаку ворог направив на військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури держави у центральних регіонах країни, зокрема Київську область. У зоні відповідальності повітряного командування “Центр” було знищено більшість ударних дронів.

Також до відображення атаки було залучено сили та засоби повітряного командування “Південь” та повітряного командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України та протиповітряну оборону інших складових Сил оборони України.

Внаслідок успішної бойової роботи знищено 52 “шахеди”.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні