Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДозвілля"Євробачення-2023": Український гурт TVORCHI вразив світ композицією Heart of Steel (фото та...

“Євробачення-2023”: Український гурт TVORCHI вразив світ композицією Heart of Steel (фото та відео)

Этот материал также доступен на русском языке
У нелегкій боротьбі за кришталевий мікрофон Україна здобула 243 бали та посіла шосте місце на Євробаченні-2023. Загалом від журі Україна отримала 54 бали, глядачі віддали за виступ гурту TVORCHI 189 балів.

У суботу, 13 травня, відбувся фінал “Євробачення-2023”. Український гурт TVORCHI виступав під номером 19.

На “Євробаченні 2023” Україна представила себе захоплюючим виступом із візуальним шоу, залишивши глядачів у захваті. TVORCHI вразила аудиторію енергійною композицією Heart of steel.

Особливу увагу привернули образи учасників

Вокаліст дуету Джеффрі виступав у чорному костюмі, що складався з широких штанів та гольфу. Його груди прикрашав яскравий малюнок – об’ємне золоте серце, що символізує назву їхньої конкурсної пісні “Серце зі сталі”. Доповнювала образ вокаліста висока золота рукавичка.

Другий учасник дуету, Андрій Гуцуляк, з’явився на сцені у вражаючому об’ємному сріблястому плащі. На його грудях також було помітно “пульсуюче” сталеве серце. Обидва образи виконавців підкреслювали тематику їхньої пісні та додавали виступу ефектності.

Перед виступом гурту TVORCHI Росія атакувала їхнє рідне місто Тернопіль. На підтримку артисти у прямому ефірі “Євробачення-2023” показали табличку з назвою міста та підняли український прапор.

“Тернопіль – це назва нашого рідного міста, яке зазнало бомбардування з боку Росії в той час, коли ми співали на сцені “Євробачення” про наші сталеві серця, незламність і волю. Це послання для всіх міст України, які щодня зазнають обстрілів. Харків, Дніпро, Хмельницький, Київ, Запоріжжя, Умань, Суми, Полтава, Вінниця, Одеса, Миколаїв, Чернігів, Херсон та всі інші. Європа, об’єднайся проти зла в ім’я світу!”.

Переможці

В результаті голосування телеглядачів та національного журі країн – учасників “Євробачення” переможцем стала шведська співачка Лорін, набравши 583 очки.

Друге та третє місця посіли Фінляндія (526) та Ізраїль (362) відповідно.

Джерело

Нагадаємо, ми розповідали про те, що Kalush Orchestra тріумфально перемогла на «Євробаченні-2022» та здобула перемогу Україні. 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні