Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниАкція від «Нафтогазу» – кожен споживач може отримати знижку на газ: що...

Акція від «Нафтогазу» – кожен споживач може отримати знижку на газ: що потрібно зробити

Этот материал также доступен на русском языке
У «Нафтогазі» затвердили новий тариф на газ, який діятиме до 1 травня 2024 року. За 1 кубометр газу українці платитимуть 7,96 гривні. Але деякі споживачі можуть платити ще менше.

Так, у «Нафтогазі» нагадали, що цю суму можна зменшити завдяки акції, яку проводить газопостачальна компанія. У компанії зазначили, що споживачі можуть оплачувати за газ будь-яким зручним для них способом, але додаткову знижку можна отримати при оплаті до 15 числа, а розмір знижки 1%.

Слід зазначити, що цю знижку буде враховано у платежі за наступний місяць, а не за поточний.

“Щоб отримати знижку 1%, необхідно здійснити повну оплату нарахувань за попередній місяць до 15 числа поточного місяця. Оплату необхідно здійснити через платіжні системи IPay, LiqPay, Портмоне, Google pay, Apple pay, ГЕРЦ та додаток Монобанку”, – зазначили в “Нафтогазі”.

Одна платіжка замість двох – нововведення від «Нафтогазу»

ДК “Нафтогаз України” та ТОВ “Газорозподільні мережі України” об’єднали всі паперові квитанції за споживання та розподіл блакитного палива. Тепер всі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань та оплати зібрали в одному місці. Оновлені платіжки українці вже отримали у квітні. Поки що – лише клієнти Кропивницької філії «ГАЗСЕТИ», «Дніпрогазу», «Харківгазу», «Харківміськгазу», «Криворіжгазу» та «Донецькоблгазу».

Тобто для споживачів зазначених міськ- та облгазів платіжки будуть «об’єднаними». Але слід зазначити, що йдеться про паперові платіжки щодо електронних, то квитанції надходитимуть абонентам без змін – в особистому кабінеті my.gas.ua.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у “Нафтогазі” затвердили новий тариф на газ з 1 травня.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні