Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 1 по 7 травня

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 травня

Этот материал также доступен на русском языке
Протягом тижня відбудеться три важливі астрологічні події, які зроблять його яскравим і таким, що запам'ятовується надовго. Імовірність кризових життєвих обставин значно зростає, але вони сприяють особистісній трансформації та духовному відродженню.

2 травня починається новий цикл Меркурія. Від цього дня планетарні впливи планети сприяють оновленню у сфері комунікації, навчання, отримання та передачі інформації. Формується інший порядок денний у суспільстві, у ЗМІ з’являється більше позитивних новин.

5 травня відбудеться неспокійна повня, яка також є місячним затемненням у Скорпіоні о 20:23 за київським часом, але весь тиждень відчуватимуться її важкі енергії. Це час інтенсивного розвитку всіх процесів, несподіваних подій, яких неможливо підготуватися. Уран в опозиції до повні посилює бажання здобути свободу у всіх проявах. Можливі раптові перевороти у житті та виникнення непередбачуваних обставин.

7 травня о 17:25 Венера входить у знак Рака, привносить у життя відносну рівномірність та плавність. Транзит планети цим знаком вплине на психологічний клімат у сім’ї та сфері взаємин, посилить бажання любити і піклуватися одне про одного.

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 травня

Овен

Не все піде так, як ви запланували. Фінансові питання краще відкласти на згодом. Можливі невеликі грошові надходження та сюрпризи.

Телець

Перша половина тижня є сприятливою для вирішення складних завдань, питань, які давно турбували. Ви будете у центрі уваги. Порадує спілкування із давніми знайомими.

Близнюки

Цього тижня вдало підуть домашні та господарські справи. Є можливість, що ваша допомога знадобиться близьким. Не експериментуйте із раціоном харчування.

Рак

На Вас чекає приємна новина, яка подарує надію на виконання давньої мрії. Якщо все вийде, нікому не розказуйте. Зберігайте здоров’я, відмовтеся від фізичних навантажень.

Лев

Ви нарешті зможете вирішити проблему, що тривала. Не бійтеся зробити сміливий крок – у вас все вийде. Будьте готові до цікавих зустрічей, нових знайомств.

Діва

Вам належить вирішити важливе завдання. Слід остерігатися маніпуляцій. Не дозволяйте користуватися своєю добротою та довірливістю.

Терези

Вдалий тиждень. На вас чекають цікаві ідеї, нові починання. Можлива невелика подорож. Будьте ініціативними та отримайте чимало приводів для радості.

Скорпіон

Перша половина тижня буде складною. Велика ймовірність суперечок та скандалів. Доведеться відстоювати свою думку. У вихідні, можливо, прийматимете гостей.

Стрілець

Будьте делікатнішими у спілкуванні з рідними. Грубі висловлювання закінчаться великою сваркою. Відверніться: сходіть у музей, погуляйте парком.

Козеріг

Очікується спокійний тиждень. Ставлячи перед собою складні завдання, не чекайте швидкого результату. Важко працювати не рекомендується, збережіть енергію та здоров’я.

Водолій

Ви будете надихнуті та окрилені. Можливе отримання подарунка. Виконання будь-яких домашніх справ не займе багато сил та праці.

Риби

Чекайте на приємні сюрпризи. Не поспішайте укладати угоди, навіть якщо вони здаються дуже вигідними. Напевно виявляться підводні камені. Приділіть час хобі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні