Якщо ви хочете приготувати гарнір потрібного кольору, зовсім не обов’язково вибирати картоплю певного сорту, від чого залежить колір м’якоті.
Просто потрібно використовувати лише один додатковий інгредієнт, який забезпечить вашій картоплі гарний зовнішній вигляд.
Виявляється, секрет білої картоплі давно розкрили розумні господині. При варінні в каструлю вони додають лимонний сік. Купувати його не потрібно, досить просто вичавити з лимона.
На каструлю необхідно додати 1,5 чайні ложки соку. Намагайтеся не перевищувати цю норму, інакше картопля буде кислою.
Лимонний сік відбілює картоплю і робить її красивою та апетитною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, який простий інгредієнт допоможе зварити картоплю в два рази швидше.
Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…
Варикозне розширення вен є дуже поширеним захворюванням. Його складно лікувати, але існують деякі тренування, які…
Куряче філе має величезну харчову цінність для організму завдяки високому вмісту білка. Але багато хто…
Деякі найменш захищені категорії населення мають право на отримання допомоги від ООН у розмірі 10…
Як з'ясувалося, навіть чесно зароблену за довгий трудовий стаж пенсію як матеріальну умову для життя,…
Самотнім людям, що залишилися через життєві обставини без близького оточення, доводиться на старості довіряти себе…