П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦей суп складе гідну конкуренцію гороховому і навіть буде смачнішим – ідеальна...

Цей суп складе гідну конкуренцію гороховому і навіть буде смачнішим – ідеальна перша страва

Этот материал также доступен на русском языке
Страви з сочевиці не лише корисні, а й дуже смачні, особливо суп. Сьогодні спробуємо приготувати справжній індійський суп, який дасть фору гороховому.

Інгредієнти:

Сочевиця – 250 грам (2 склянки),

курячий бульйон – 2,5 склянки,

вершкове масло – 2 столові ложки,

цибуля – 2-3 шт.,

часник – 3 зубчики,

тертий імбир – 2 столові ложки,

насіння зіра – 1 чайна ложка,

сіль – 1-2 чайні ложки,

мелений білий перець та кінза – за смаком.

Приготування:

  1. Сочевицю ретельно промити під проточною водою, відкинути на друшляк.
  2. Цибулини дрібно нарізати, імбир натерти на тертці.
  3. Каструлю з товстим дном поставити на найменший вогонь, розтопити в ній масло та насипати зіру.
  4. Смажити кілька хвилин, постійно перемішуючи лопаткою. Вони повинні трохи потемніти.
  5. Потім додати в каструлю цибулю, посолити і поперчити.
  6. Коли цибуля стане золотистою, видавити до неї часник і покласти імбир, смажити ще пару хвилин.
  7. Засипати в каструлю сочевицю і залити все бульйоном.
  8. Довести до кипіння, зменшити вогонь і накрити кришкою.
  9. Варити до м’якості сочевиці, це приблизно 30 хвилин.
  10. Коли буде готово, досолити, якщо потрібно, і змішати з нарубаною кінзою. Відразу подавати до столу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні