Такої смачної гречаної каші ви ще не їли: яку секретну спецію додають розумні господині

Этот материал также доступен на русском языке

Гречка
Buckwheat in bowl on brown wooden background
Незважаючи на те, що гречана каша є досить популярною серед українців, є люди, які її не люблять. Але якщо при приготуванні цієї крупи додати один інгредієнт, від добавки ніхто не відмовиться.

Є спеція, яка робить гречку в рази смачнішою та ароматнішою. І це – куркума.

Для того, щоб приготувати ароматну, апетитну та розсипчасту гречку, потрібно діяти в такий спосіб.

Ретельно промиваємо крупу, після чого відкидаємо її на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

Висипаємо гречку на сковороду і, увімкнувши вогонь на середню потужність, підсушуємо зернятка. Сковорідка має бути сухою, масло додавати не потрібно.

Потім гречку пересипаємо в каструлю і наливаємо воду – на 1 склянку гречки потрібно додати 2 склянки води.

Після закипання потрібно зменшити вогонь та посолити нашу кашу.

У невеликій чашці потрібно перемішати вершкове масло та одну столову ложку куркуми. За 5 хвилин до кінця приготування додаємо цю суміш у каструлю і добре розмішуємо.

Вимикаємо вогонь і залишаємо каструлю на плиті, щоб гречка ще томилася хвилин 10-15. Після чого її можна їсти.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, кому шкідлива гречка.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?