І справа не тільки в жирному м’ясі, тістечках, салі, а й у звичайному сирі. Хоча багато залежить від того, як його вживати.
Багато хто з нас не уявляє сніданку або перекушування без чаю з хлібом, маслом та сиром.
У сирі міститься до 50% жирів, а якщо він ще вживається разом із хлібом та вершковим маслом, то навантаження на підшлункову залозу зростає у кілька разів.
Вся річ у тому, що жир пригнічує виділення відповідних шлункових соків необхідних для засвоєння білків, які є у сирі. Присутність жиру у шлунку зменшує виробництво травного соку. Тому масло та сир краще не вживати разом.
Також краще не вживати в один прийом їжі м’ясо та сир.
Але це не означає, що потрібно повністю відмовитись від сиру. Просто постарайтеся робити бутерброди без масла.
А взагалі сир відмінно поєднується з фруктами, а особливо виноградом. М’які сири з солодкуватим смаком чудово доповнять яблуко, ківі і навіть полуницю.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чи корисний сир для судин.
Кропива дводомна – це лікарська рослина, яку застосовую ще з часів античності. З лікувальною метою…
Якщо вам не хочеться поратися з тестом, але хочете пиріжків? Вихід всього є! Смачні, оригінальні…
Прийом інсуліну чи інших ліків для діабетиків часто є частиною лікування діабету. Коли в людини…
У Пенсійному фонді пояснили, кому із отримувачів субсидій потрібно до 1 липня звернутися за продовженням…
Ще в березні в уряді обіцяли, що всі пенсії проіндексують не менш ніж на 100…
Як правильно поливати буряк, щоб овоч був смачним та солодким? Розповідаємо кілька важливих правил.