І справа не тільки в жирному м’ясі, тістечках, салі, а й у звичайному сирі. Хоча багато залежить від того, як його вживати.
Багато хто з нас не уявляє сніданку або перекушування без чаю з хлібом, маслом та сиром.
У сирі міститься до 50% жирів, а якщо він ще вживається разом із хлібом та вершковим маслом, то навантаження на підшлункову залозу зростає у кілька разів.
Вся річ у тому, що жир пригнічує виділення відповідних шлункових соків необхідних для засвоєння білків, які є у сирі. Присутність жиру у шлунку зменшує виробництво травного соку. Тому масло та сир краще не вживати разом.
Також краще не вживати в один прийом їжі м’ясо та сир.
Але це не означає, що потрібно повністю відмовитись від сиру. Просто постарайтеся робити бутерброди без масла.
А взагалі сир відмінно поєднується з фруктами, а особливо виноградом. М’які сири з солодкуватим смаком чудово доповнять яблуко, ківі і навіть полуницю.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чи корисний сир для судин.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…