П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩо потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона вийшла смачною і ароматною:...

Що потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона вийшла смачною і ароматною: хитрощі господинь

Этот материал также доступен на русском языке
Більшість з нас при варінні картоплі в каструлю нічого не додають крім солі. Але якщо ви хочете здивувати своїх рідних чи гостей смачним гарніром, то вам допоможуть поради досвідчених кухарів.

За допомогою простих інгредієнтів можна значно покращити якість страви.

І першим таким інгредієнтом є цибуля. Її краще додавати при приготуванні картоплі повністю, щоб потім можна було легко витягти з каструлі. Вона насичує улюблений гарнір ароматом, роблячи його витонченим та смачним.

Ще один секретний інгредієнт – це часник. Він добре поєднується з картоплею. При варінні потрібно додати всього кілька зубчиків і пікантний аромат страві буде забезпечений.

Не варто забувати і про традиційну гостру спецію – чорний перець. Якщо ви відварюєте картоплю на пюре, додайте пару перчинок за 5-10 хвилин до приготування. Така кількість не надасть особливої гостроти та гіркоти, зате смак страви буде незабутнім.

Ну і куди ж без лаврового аркуша! Ми звикли його додавати в перші страви або підливи або соуси, але при варінні картоплі вона теж застосовується. Такий інгредієнт зробить гарнір апетитним та ароматним.

Не бійтеся експериментувати. Часто із звичайних продуктів можна приготувати справжні шедеври.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які яйця смачніші – коричневі або білі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні