Інгредієнти:
- листкове тісто – 500 грам,
- курячі стегна – 6 штук,
- твердий сир – 150 грамів,
- шампіньйони – 400 грамів,
- зелень – 200 грамів,
- цибуля – 1 штука,
- сіль та перець – за смаком.
Приготування:
- Попередньо курячі стегна розрізати, витягнути з них кістки та позбутися шкірки.
- М’ясо злегка відбити кухонним молотком і натерти сіллю та перцем.
- Твердий сир пропустити через середню тертку і змішати з рубаною зеленню.
- На сухій сковороді обсмажити печериці з дрібно нарізаною цибулею.
- На курячі стегна викласти сир із зеленню та гриби з цибулею.
- Згорнути їх рулетом і загорнути в листкове тісто.
- М’ясо випікати 25-30 хвилин у розігрітій до 200 градусів духовці.