Деякі господині впевнені, що червона пляма в яйці свідчить про те, що вона не зовсім якісна і краще її викинути.
Але лякатися не варто. Вся справа в тому, що цей кров’яний потік може з’явитися при формуванні жовтка.
Поява кров’яних плям на жовтку збільшується при високій інтенсивності несучості та при надлишку в раціоні протеїну, а також, нестачі вітамінів А і К, при деяких інфекційних хворобах.
Цей дефект не несе загрози здоров’ю людини, а також не впливає на смакові якості продукту. Але при приготуванні для кращого естетичного вигляду кров’яні згустки краще забрати.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо досвідчені господині перед варінням трясуть яйця.
Кожна господиня стикається з проблемою під час миття вікон - на склі залишаються розводи. Однак…
Оформити літню людину в будинок для літніх людей не так уже й складно. У цьому…
Противник, використовуючи перевагу в кількості особового складу, продовжує атакувати наші позиції. Українські захисники завдають ворогу…
Експерти очікують на виникнення дефіциту пального в країні. Розповідаємо в цьому матеріалі про фактори, які…
Ефективність народного засобу перевірена роками, тому помідорне бадилля давно цінується досвідченими дачниками. Розповідаємо в цьому…
Цей пиріг має дуже ніжну текстуру, він вологий і в міру солодкий. Випічка добре смакує…