Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 20 по 26 березня

Гороскоп на тиждень із 20 по 26 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Перший тиждень нового астрологічного року, який розпочинається 20 березня о 23:24 за київським часом - це день Весняного рівнодення - Сонце входить у знак Овна, найзапальніший і наполегливіший знак зодіаку. Кардинальна точка року принесе різкі зміни, можуть піти на другий план багато тем, актуальних до цієї астрологічної події. Від цього моменту розпочинається астрономічна весна.

Молодик в Овні 21 березня о 19:23 стане початком нового місячного місяця. Зливаючись з вогненними енергіями Весняного рівнодення, що утворюються, створюються потужні космічні енергії. Найближчий місячний цикл – це час нових починань та сміливих дій, пробудження, відродження та трансформації, коли кожен можемо задіяти свою внутрішню силу та розкрити свій потенціал.

20 та 21 березня – особливий час, це дні рівноваги та гармонії, коли енергії дня та ночі, світла та темряви, зростання та в’янення, Інь та Ян, перебувають у рівновазі. Об’єднання потенціалів Весняного рівнодення і молодика принесе приплив енергії, ентузіазму і впевненості, спонукаючи людей прагнути своїх цілей і мрій з пристрастю і рішучістю.

23 березня о 14:14 за київським часом Плутон входить у знак Водолія. Цей транзит змусить світ змінюватись у прискорених темпах. Планета трансформації у прогресивному Водолії генерує потужні енергетичні потоки, які допоможуть ініціювати нові проєкти, звільнитися від старих шаблонів, а також висвітлити процес перерозподілу влади та фінансів на зовнішньому рівні. Світ входить у нову реальність і цей перехід триватиме 1,5 року – до кінця 2024-го.

25 березня Марс входить на знак Раку майже на 2 місяці, де має слабкий статус – падіння. Від цього дня знижується динаміка та інтенсивність бойових дій, змінюється тип війни та ставлення до неї. Багато що вирішуватиметься на внутрішньому плані, приховано, але війна переходить у завершальну фазу.

Гороскоп на тиждень із 20 по 26 березня

Овен

На початку цього тижня постарайтеся уникати з’ясування стосунків із близькими людьми. Друга половина тижня – гарний період для початку циклу фізичних вправ.

Телець

Ви зможете вирішити питання, що накопичилися. Середина тижня підходить для того, щоб позбавитися непотрібних речей.

Близнюки

Весь тиждень вам буде супроводжувати успіх. Проте зірки радять прислухатися до свого організму: якщо він «просить» відпочинку – надайте йому це.

Рак

Цього тижня ви зумієте навіть несприятливу ситуацію звернути на свою користь, якщо прислухатиметеся до голосу інтуїції. У середу намагайтеся не конфліктувати із родичами.

Лев

На вас чекає спокійний тиждень. Не виключено, що ви познайомитеся з людиною, яка зможе вам допомогти. Також ви можете відправитися в подорож або зустріти давніх друзів.

Діва

На початку тижня зірки не радять займатися фізичним навантаженням. Наприкінці тижня можливий грошовий прибуток.

Терези

Тиждень сприятливий для оздоровчих процедур. Будьте уважнішими до того, що вам кажуть. Можливо, до вас хочуть донести неправильну інформацію.

Скорпіон

Вдалий час для реалізації задумів. Дійте сміливо, але не ігноруйте інтуїцію – вона допоможе ухвалити правильне рішення. Приділіть достатньо часу сну.

Стрілець

У першій половині тижня ваша увага буде зосереджена на сім’ї та домашніх клопотах. Разом із близькими зможете вирішити будь-які справи. У п’ятницю на вас може чекати приємний сюрприз.

Козеріг

У першій половині тижня вам доведеться багато спілкуватися у справах. Вже з середини тижня ви перейдіть на домашні справи. Стане актуальним питання благоустрою будинку та придбання техніки.

Водолій

Чекайте на дзвінок від давніх друзів з пропозицією про зустріч. Погоджуйтеся: зараз слушний час для спілкування, це піде на користь. Друга половина тижня підходить для подорожей.

Риби

Цього тижня вам буде супроводжувати успіх у фінансових справах. Не відмовляйтеся від найвигідніших пропозицій. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні