Рецепт дня: курячі котлети з оригінальною начинкою
				
				
		
				
				
					Котлети – самі по собі вже ситні, але якщо додати начинку, то можна отримати оригінальну страву, яка прикрасить не лише буденний, а й святковий стіл.				
		
				
					
Інгредієнти:
- куряче філе – 3 шт., 
- цибуля – 2 шт., 
- хліб – 5 скибочок, 
- яйця – 1 шт., 
- гриби – 600 г,
- сіль, перець, приправа для котлет – на смак. 
Приготування:
- Гриби та цибулю очистити, одну цибулину подрібнити та посмажити до золотистості.
- Подрібнити гриби, додати до цибулі і смажити до готовності. Наприкінці додати сіль та перець.
- Філе подрібнити в блендері до фаршу.
- Подрібнити в блендері цибулину, що залишилася.
- З хліба вирізати м’яку частину та замочити в молоці на кілька хвилин.
- Хлібний м’якуш віджати, додати у фарш разом із цибулею, яйцем та спеціями.
- Вологими руками сформувати котлети, загорнувши всередину грибну начинку.
- Посмажити котлети до золотистої скоринки.
- Готові котлети можна скласти в каструлю, налити на дно бульйон або гарячу воду і тушкувати ще 3-5 хвилин.