П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДачаРукола більше не буде гіркою: овочівники поділилися секретом правильного вирощування

Рукола більше не буде гіркою: овочівники поділилися секретом правильного вирощування

Этот материал также доступен на русском языке
Рукола – популярна зелена культура, яка все частіше з'являється на городах та дачах. Але є в неї один мінус, який подобається не всім – це гіркуватість у смаку. Виявляється, її можна позбутися за допомогою невеликої хитрості.

Руккола – невибаглива, швидко нарощує зелену масу і має корисні властивості для нашого здоров’я.

Насіння руколи можна висівати відразу у відкритий ґрунт. Але важливо вибрати правильне місце.

У період довгого світлового дня зелень рано викидає квітконоси, що забезпечує гіркий смак листя.

Але уникнути цього явища досить просто. Потрібно посадити зелень у місці, де світло розсіяне. Воно згладить негативну умову для смакових якостей руколи.

Тому досвідчені городники висівають руколу поруч із високорослими та плетистими культурами. Наприклад, поблизу кукурудзи, гороху, квасолі чи огірків.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні