Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 13 по 19 лютого

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня традиційне свято всіх закоханих – День святого Валентина 14 лютого, але енергетичне тло цього дня дуже складне.

Ризик виявитися відкинутим і незрозумілим дуже: якщо не впевнені в почуттях партнера, не варто виявляти очевидні ознаки уваги, краще створити атмосферу таємниці до більш відповідного періоду.

15 лютого – гармонійний день, складаються сприятливі зовнішні обставини для романтичних зустрічей, спілкування з близькими людьми, творчої діяльності. Якщо хочете покращити стосунки з дорогою для вас людиною, використовуйте потенціал цього дня.

16 лютого – відповідний день для професійної сфери, просування своїх інтересів, прийняття важливих, сміливих кроків, необхідних для успіху в кар’єрі.

17 та 18 лютого можна успішно вирішити юридичні питання, поговорити з партнерами про подальші плани, вирушити в поїздку або дальню подорож. Також вдалий час для проведення або відвідування навчальних заходів, пошуку інформації, зустрічей з високопоставленими людьми, угод купівлі-продажу.

19 лютого о 00:35 за київським часом Сонце входить у знак Риб, цього дня Венера та Плутон у гармонійному аспекті – гарний день для великих покупок, складання фінансового плану, вирішення матеріальних питань, знаходження компромісу у відносинах .

День перед молодим чоловіком є дуже важливим, енергетично сильним, тому події цього дня вплинуть на місячний місяць, який розпочнеться 20 лютого.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 лютого

Овен

На початку тижня не рекомендується відвідувати галасливі та громадські місця, можливий конфлікт чи стресова ситуація. Період із четверга по неділю пройде благополучно.

Телець

Понеділок та вівторок – не найкращий час для підписання договорів та заяв. У середу зірки попереджають про конфлікт із родичами. Якщо ви виявите характер і наполегливість, все налагодиться.

Близнюки

На початку тижня зірки радять подбати про своє здоров’я. Є ймовірність застудних захворювань. У другій половині тижня ви зможете приділити увагу сімейним справам.

Рак

Цього тижня ви будете емоційно чутливі та тривожні. Постарайтеся зберегти світлий стан душі та зверніть увагу на своє фізичне здоров’я. У неділю ви можете раптово отримати гроші.

Лев

У перші дні тижня краще утриматися від прийому гостей у своїй оселі. А період із четверга по неділю – ідеальний час, щоб провести його з близькими. Ви можете вирішити сімейні питання.

Діва

На тижні обов’язково одягайтеся за погодою та не допускайте переохолодження. Якщо плануєте подорож – вона пройде успішно. Бажання витратити гроші «надайте» на покупку потрібної речі для дому.

Терези

Зірки рекомендують в ці дні утриматися від будь-яких покупок. Середина тижня – час для домашніх робіт. Також постарайтеся контролювати свою емоційність.

Скорпіон

Не вступайте в суперечки, намагайтеся бути терпимішими і тактовнішими, навіть якщо щось не подобається. З середи – сприятливий час, щоб приділити його своїм інтересам. Вирушайте на прогулянку, займіться хобі чи гімнастикою.

Стрілець

На початку тижня може відбутися неприємна розмова з кимось із знайомих. Намагайтеся бути вищими за інтриги і не піддавайтеся на провокації. Вихідні дні – гарний час для відпочинку та відвідування храмів.

Козеріг

Зірки попереджають про фінансові витрати. Можливо, зламається побутова техніка. Однак, до середини тижня ви впораєтеся з усіма труднощами. Ближче до вихідних вас запросять у гості старі знайомі.

Водолій

Це сприятливий час для ручної праці, наприклад ліплення, шиття або малювання. Також непоганий тиждень для завершення питань із документацією різного плану.

Риби

Весь тиждень на вас чекають нові та вдалі знайомства, а також успішні зустрічі. Все це вас емоційно підбадьорюватиме, тому і фізичний стан буде добрим. Уникайте втоми та роздратування.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні