П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналкаУ «Нафтогазі» повідомили, що потрібно встигнути зробити до 15 лютого, щоби зменшити...

У «Нафтогазі» повідомили, що потрібно встигнути зробити до 15 лютого, щоби зменшити платіжки за газ

Этот материал также доступен на русском языке
Зараз українці рахують кожну гривню, а в зимовий час платежі за газ у багатьох просто космічні. У "Нафтогазі" підказали як менше платити за газ і що для цього потрібно.

У «Нафтогазі» пропонують своїм клієнтам знижку за своєчасну оплату рахунку. Але зробити це потрібно до 15 лютого.

Але отримати цю знижку можуть в повному обсязі споживачі, річ у цьому, що оплату необхідно зробити суворо через певну платіжну систему.

До “Нафтогазу” із запитанням звернувся клієнт: “А якщо не в чаті оплата до 15 числа місяця? Яка Вам різниця, з якого терміналу оплачує споживач? Дивно”.

У компанії зазначили, що споживачі можуть оплачувати газ у будь-який зручний для них спосіб, але додаткову знижку можна отримати при оплаті до 15 числа, а розмір знижки 1%.

“Щоб отримати знижку 1%, необхідно здійснити повну оплату нарахувань за попередній місяць до 15 числа поточного місяця. Оплату необхідно здійснити через платіжні системи IPay, LiqPay, Портмоне, Google pay, Apple pay, ГЕРЦ та додаток Монобанку”, – зазначили у «Нафтогазі» ».

Там додали, що здійснити оплату можна через платіжні системи ГЕРЦ, Google pay, Apple pay в особистому кабінеті на my-a.gas.ua або в чаті GASUA.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чи можна сплатити за газ переплатою колишньому постачальнику.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні