Інгредієнти:
- молоко – 1 л,
- кокосова стружка – 80 г,
- яйця – 1 шт.,
- борошно – 4 столові ложки,
- цукор – 4 столові ложки,
- печиво – 300 г.
Приготування:
- Яйце збити з цукром, додати борошно, перемішати і влити молоко.
- Перелити в каструлю та поставити на середній вогонь. Постійно помішуючи, зварити крем до загустіння.
- Зняти з вогню та додати кокосову стружку, добре перемішати.
- Печиво полити молоком або занурити в молоко буквально на секунду і викласти на дно форми.
- Зверху змастити все печиво кремом і викласти шар печива. Продовжувати укладати шарами, доки продукти не закінчаться.
- Готовий торт помістити в холодильник на кілька годин.