Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниДопомога ЗСУ: як наші захисники отримували подарунки від читачів-учасників акції «Подаруй тепло»

Допомога ЗСУ: як наші захисники отримували подарунки від читачів-учасників акції «Подаруй тепло»

Этот материал также доступен на русском языке
Наприкінці минулого року газета «На пенсії» оголосила акцію «Подаруй тепло». Журналісти звернулися до читачів з проханням зв'язати і надіслати до редакції теплі шкарпетки для наших захисників та захисниць, які перебувають на фронті.

На нашу пропозицію відгукнулися багато читачів, і до редакції почали приходити посилки з теплими шкарпетками. А у січні ми переслали їх на фронт – нашому журналісту Андрію Горіну, який зараз воює на Херсонському напрямку.

Ось що він написав на своїй сторінці у «Фейсбуці:

«Пенсіонери з різних куточків України зв’язали понад 100 пар шкарпеток для ЗСУ… і редакція газети «На пенсії» прислала їх мені. Ми з хлопцями дуже задоволені. Я роздав на всю свою роту, а також трохи перепало сусіднім підрозділам. Дякуємо за турботу! Особливо порадували написані привітання – вони як то печиво з передбаченням, влучні й зворушливі».

***

Незважаючи на те що акція завершилася, пенсіонери далі надсилають до редакції теплі подарунки для наших воїнів. Так, Тетяна Матусєвич із Одеси надіслала 16 пар шкарпеток, Любов Матус із Київської області — 10 пар шкарпеток і 7 в’язаних балаклав, Алла Волошинова з Білгорода-Дністровського — 4 пари, а Ніна Козлик із Миколаєва надіслала на адресу редакції велику посилку з пряжею.

Але оскільки в редакції ніхто шкарпетки в’язати не вміє, то на допомогу долучилися родичі та знайомі. Бабуся нашої журналістки Анастасії Єпур Євгенія Олександрівна та її близькі подруги погодилися нам допомогти. Ці шкарпетки ми також відправимо воїнам на фронт. Вже в інший підрозділ.

Ми вдячні усім нашим читачам, що в цей непростий час не залишаєтеся байдужими і як можете допомагаєте фронту. Наближаймо Перемогу разом.

Ми писали раніше, як проходила акція.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні