Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаРізнеПідсумки акції «Подаруй тепло»: теплі шкарпетки відправлені на фронт бійцям ЗСУ (фоторепортаж)

Підсумки акції «Подаруй тепло»: теплі шкарпетки відправлені на фронт бійцям ЗСУ (фоторепортаж)

Этот материал также доступен на русском языке
 Наприкінці листопада минулого року газета «На пенсії» оголосила акцію «Подаруй тепло». Ми звернулися до читачів з проханням зв'язати і надіслати до редакції теплі шкарпетки для наших захисниць та захисників, які перебувають на фронті. Надсилати посилки зі шкарпетками ми просили до 31 грудня.

Буквально за кілька днів на акцію «Подаруй тепло » відгукнулися перші читачі. І багато хто підійшов до процесу творчо.

Так, наприклад, Єлизавета Мокра з Полтави поклала разом з теплими шкарпетками хустину з вишивкою «Слава ЗСУ», серветки з національним орнаментом, шоколадки і адресувала свої подарунки нашим захисникам.

А ось Вадим Цуркан з Одеси вклав у шкарпетки універсальні записочки з побажаннями («Перемоги нам усім!», «Ви найкращі!»).

Так наша акція набула нового сенсу – зігріти не лише фізично, а й душевно. Учасники акції вклали у посилки частинку свого серця, віру в наших воїнів і гордість за їхні успіхи на фронті. І ми їх з радістю підтримали – вклали теплі побажання та інші посилки.

Окремо хочеться сказати про наших рекордсменів. Віра Пукас зі Львова надіслала 45 пар шкарпеток. Причому на кожній парі вказала розмір.

***

Також наші постійні читачі напевно пам’ятають історію про одеситку, яка принесла до редакції цілу сумку пряжі (№52 від 27 грудня 2022 року). Читачка хотіла допомогти нашим воїнам, але за станом здоров’я вже не може сама займатися в’язанням.

Редакція через «Фейсбук» звернулася по допомогу до мешканців Одеської області. З нами зв’язалася Валерія Хапатнюковська із Саврані. Вона розповіла, що у них є ціла «спілка бабусь, які відповідають за в’язання шкарпеток» і вони готові нам допомогти. І за два тижні до редакції прийшла посилка з п’ятнадцятьма парами шкарпеток.

***

До речі, відгукнулися на акцію не лише наші читачки, але й читачі. Ми вдячні вам, що у цей непростий для нас час не залишаєтеся байдужими. Надіслали теплі подарунки для наших воїнів:

Вадим Цуркан, м. Одеса;

Віра Пукас, м. Львів;

Валентина Панькова, м. Миколаїв;

Галина Іванівна, м. Вознесенськ;

Тетяна Георгієва, м. Одеса;

Зоя Бердус, м. Одеса;

Василь Болгов, м. Одеса;

Людмила Гродецька, м. Ізмаїл;

Лариса Іванівна, м. Одеса;

Єлизавета Мокра, м. Полтава.

Ми вже відправили посилки на фронт. Вони дуже стануть у нагоді нашим воїнам у польових умовах. В одному з  підрозділів служить і наш колега, журналіст Андрій Горін, який буде зігрітий і шкарпетками, а ще більше – теплом читацьких сердець.

Наближаємо Перемогу разом.

На знімках ви можете переглянути, як у редакції розпаковували ваші посилки та готували подарунки до відправки на фронт.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні