Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГенштаб: військовослужбовці України відбили атаки російської армії в районі 17 населених пунктів...

Генштаб: військовослужбовці України відбили атаки російської армії в районі 17 населених пунктів Луганської та Донецької областей

Этот материал также доступен на русском языке
Почалася 340 доба російського широкомасштабного вторгнення. Ворог веде наступальні дії у трьох напрямках, але зазнає великих втрат у живій силі.

Втрачаючи велику кількість живої сили, противник поки що продовжує наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Про це йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ

Основні моменти із ранкового зведення Генштабу ЗСУ на 340-й день війни:

  • Російські підрозділи продовжують наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямах. Куп’янською, Лиманською, Запорізькою та Херсонською — ведуть оборону.
  • ЗСУ відбили атаки в районах 16 населених пунктів на Донбасі. Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Діброва та Білогорівка Луганської області; Ямполівка, Верхньокам’янське, Роздолівка, Сіль, Благодатне, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Клещеївка, Новомихайлівка, Водяне, Мар’їнка, Перемога та Вугледар у Донецькій області.
  • Минулої доби ВПС України завдали 4 авіаударів по концентрації російських військ.
  • Українські ракетно-артилерійські підрозділи вразили 2 командні пункти, 2 позиції ППО ворога, 6 місць концентрації військ, 1 склад боєприпасів та 1 місце радіоелектронної військової станції.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні