Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаДачаОбов'язково посадіть ці квіти в травні – влітку всі сусіди заздритимуть вашій...

Обов’язково посадіть ці квіти в травні – влітку всі сусіди заздритимуть вашій клумбі

Этот материал также доступен на русском языке
За прогнозами синоптиків, з настанням травня на нас очікує підвищення температури. Місячний календар надає дачникам ідеальну можливість посіяти рослини, які швидко піднімуться на весняному сонці і стануть основою красивого квітника.

Експерти з Британського королівського товариства садівників поділилися добіркою квітучих рослин, що ідеально підходять для травневого посіву. 

Чорнобривці

Завдяки їх яскравому цвітінню і невибагливості чорнобривці є популярним вибором серед багатьох квітникарів для травневої посадки. Посійте насіння чорнобривців прямо в добре дренований ґрунт там, де багато сонячного світла, щоб стимулювати ріст і їхнє рясне цвітіння.

Раніше ми писали, як легко позбутися фітофтори в городі.

Цинії

Цинії відомі своїм сміливим і яскравим цвітінням і без них важко уявити собі красиву літню клумбу. Посадіть насіння цинії в родючий ґрунт і регулярно поливайте, щоб підтримувати ґрунт постійно вологим. Широкий спектр відтінків і форм цинії прекрасно доповнює сад і приваблює красивих метеликів своїм багатим квітковим нектаром.

Лаванда

Виберіть у саду сонячне місце з хорошим дренуванням і посадіть розсаду лаванди. Завдяки своєму ароматному листю і довговічним квітам лаванда додає нотку елегантності та спокою в будь-який сад.

Шавлія

Посадіть розсаду шавлії в родючий, добре дренований ґрунт і забезпечте їм регулярний полив для здорового розвитку. Рослини щедро віддячать вам рясним цвітінням і приголомшливими пахощами.

Вас також можуть зацікавити новини:

Щомісяця зникає 100 тисяч пенсіонерів – шокуючі цифри Пенсійного фонду (відео)

Як призначають пенсії по інвалідності: чому групу не продовжують автоматично (відео)

Нове на сайті