Корисно знати, що при зберіганні моркви терміном у 2 місяці залишається лише 50 відсотків сахарози та вітамінів. Але вони не зникають при сушінні. Отже, потрібно заготовляти сушену моркву та робити чай.
Причому спеціально заготовляти моркву не потрібно, використовуйте макуху, яка у вас залишається після приготування соку. Потім розкладіть макуху на деко, висушіть і заварюйте як чай.
Сушений жмих стане у нагоді і при приготуванні морквяної олії для засмаги: залийте його рослинною олією і настоюйте 21 день.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому морква росте рогатою і корявою.
Емоційне напруження психологічних зв'язків між людьми, підвищена критичність, наявність підвищеного інтересу до всього таємного та…
Телебачення настільки міцно зайняло місце в нашому житті, перехопивши ініціативу у кіно, театру, прогулянок на…
Наближається Свято Світлого Христового Воскресіння, навколо якого серед малоцерковних людей складаються свої міфи і забобони.
Наш календар основних релігійних, державних і професійних свят на травень допоможе вам не пропустити потрібну…
Волосся є одним із дарованих природою прикрас. Але протягом усього життя їх треба доглядати, щоб…
Святковий стіл завжди є випробуванням та радістю для господині: частування має бути смачним, оригінальним, вражати…